رئیس اتاق بازرگانی تهران در حاشیه بازدید از سیامین نمایشگاه بینالمللی ماشینآلات، مواد اولیه و محصولات نساجی -ایرانتکس 1403- در سالن آیهیت محل دائمی نمایشگاههای بینالمللی تهران، با اعضای هیات مدیره انجمن صنایع نساجی، اتحادیه تولید و صادرات پوشاک و نساجی و انجمن متخصصین نساجی ایران، دیدار و درباره راههای تعامل و همفکری صاحبان این صنعت با اتاق تهران برای حل مسائل و مشکلات موجود، به گفتوگو و تبادلنظر نشست.
در این جلسه عباس آرگون عضو هیات رئیسه و همچنین چند تن از معاونان و مدیران اتاق تهران نیز حضور داشتند و طی ارائه سخنانی، امکانات و خدمات اتاق تهران به تشکلها را تشریح کردند.
نشست رئیس و معاونان اتاق تهران با تشکلها، همچنین برای نخستین بار در سالن آیهیت نمایشگاه بینالمللی تهران برگزار میشد که در آن، میز بخشهای مختلف اتاق تهران برای آشنایی فعالان اقتصادی و شرکتکنندگان در نمایشگاهها با خدمات اتاق استقرار پیدا کردهاست. در حاشیه برگزاری این نمایشگاه و پیش از گفتوگو و نشست با اعضای هیات مدیره سه تشکل بزرگ نساجی، رئیس اتاق تهران و هیات همراه وی، از واحدهای مستقر اتاق تهران در این سالن و امکانات آن بازدید کردند.
رئیس اتاق تهران همچنین پس از این نشست، از سیامین نمایشگاه ایرانتکس بازدید کرد و با مدیران واحدهای تولیدی و صادراتی درباره وضعیت صنعت نساجی و مسائل و راهکارهایی برای حل مشکلات آنان، به تبادلنظر پرداخت.
محمود نجفیعرب رئیس اتاق تهران در این نشست، توانمندسازی و کمک به توسعه صادرات تشکلها را از جمله برنامههای اتاق تهران عنوان کرد و یادآور شد که طبق آئیننامه حمایت از تشکلها، کمک به اعضای تشکلها برای شرکت در نمایشگاههای خارجی در دستورکار اتاق تهران قرار گرفته است و این اتاق تلاش میکند زمینه تولید و صادرات مشترک بنگاهها با همتایان خارجی، تسریع شود.
عباس آرگون، خزانهدار و عضو هیات رئیسه اتاق تهران، نیز با اشاره به برنامه راهبردی اتاق تهران که در آن به تقویت تشکلها نیز پرداخته شده، تصریح کرد که توسعه اقتصادی کشور جز با تقویت بخش خصوصی میسر نمیشود از این رو، اتاق تهران در تلاش است تا در قالب برنامه مدون و اجرایی، توانمندسازی تشکلها و اعضای آن را عملیاتی کند.
همچنین امیررضا بیدگلی، مدیر امور تشکلها و مسئولیت اجتماعی اتاق تهران نیز با اشاره به تدوین آئیننامه حمایت از تشکلها از سوی اتاق، تصریح کرد که در برنامه راهبردی اتاق تهران، صنعت نساجی و پوشاک به عنوان یکی از زنجیرههای ارزش اتاق تعیین شده و کمک به واحدها و تشکلهای این صنعت از سوی اتاق میتواند به تقویت تولید و صادرات این حوزه کمک کند.
حسامالدین حلاج، معاون بینالملل اتاق تهران نیز ضمن تشریح برنامههای این معاونت در راستای تقویت اعضا و تشکلها، یادآور شد که این معاونت در حال تدوین مدل اجرایی برای همتایابی شرکتها در بازارهای هدف است و کمک به تشکلها برای تهیه و تدوین طرحهای تحقیقاتی و پژوهشی را نیز در دستورکار قرار داده است. همچنین به گفته وی، این معاونت آماده دریافت فهرست نمایشگاههای هدف تشکلها برای ارائه خدمات و تسهیلات مشارکت تشکلها و اعضا در این نمایشگاهها است.
در این نشست، محسن گرجی، مدیرکل دفتر صنایع پوشاک و منسوجات وزارت صمت نیز در سخنانی، حمایت این دفتر از صنایع بخش خصوصی این حوزه طی دو سال اخیر را یادآور شد و تصریح کرد که گره مشکلات، طی تعامل و همفکری دستگاههای دولتی با بخش خصوصی باز خواهد شد.
همچنین مجید نامی، رئیس اتحادیه تولید و صادرات پوشاک و نساجی و شاهین کاظمی نایب رئیس انجمن صنایع نساجی ایران نیز در این نشست، ضمن تقدیر از حمایتهای اتاق تهران از تشکلهای این صنعت، آمادگی برای تعامل بیشتر با اتاق تهران برای ارائه طرحها و راهکارهای اجرایی تقویت بنگاههای صنعت نساجی و پوشاک را اعلام کردند.