اولین دوره دکترای حرفه‌ای ویژه تشکل‌های اقتصادی

اولین دوره دکترای حرفه‌ای ویژه تشکل‌های اقتصادی

اولین دوره دکترای حرفه‌ای ویژه تشکل‌های اقتصادی

مرکز آموزش و توسعه منابع انسانی اتاق تهران با همکاری دانشکده تجارت و مالیه دانشگاه تهران یک دوره آموزش دکترای حرفه‌ای (DBA) ویژه اعضای هیات مدیره و دبیران تشکل‌های اقتصادی عضو اتاق تهران به مدت یکسال آموزشی برگزار می‌کند.

مراسم افتتاح اولین دوره آموزشی دکترای حرفه‌ای (DBA) ویژه تشکل‌های اقتصادی عضو اتاق بازرگانی تهران، روز سه‌شنبه 13 تیرماه در محل اتاق تهران برگزار شد. این دوره آموزشی که از سوی موسسه آموزش و توسعه منابع انسانی اتاق تهران (آیتک) و با همکاری دانشکده تجارت و مالیه دانشگاه تهران برگزار می‌شود، قرار است از روز یکشنبه 18 تیرماه آغاز و طی دو نیم‌سال آموزشی برپا شود.

در مراسم افتتاحیه این دوره آموزشی و در حضور دانش‌پذیران این دوره مدیرعامل موسسه آموزش و توسعه منابع انسانی اتاق تهران، با اشاره به همکاری این موسسه آموزشی با دانشگاه تهران در برگزاری دوره‌های مختلف آموزشی، تصریح کرد که طی سال گذشته، نزدیک به 130 هزار نفرساعت دوره آموزشی از سوی آیتک برگزار شد و حدود 100 عنوان در سبد آموزشی موسسه آیتک قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی اتاق بازرگانی تهران، وحید تقی‌خانی همچنین به همکاری آیتک با معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری و وزارت علوم، فناوری و اطلاعات اشاره کرد و یادآور شد که موسسه آموزش و توسعه منابع انسانی اتاق بازرگانی تهران موفق شده است گواهی‌نامه‌های بین‌المللی مربوط به فرآیندهای آموزشی را دریافت کند.

وحید تقی‌خانی هم‌چنین با اشاره به برنامه‌ریزی‌های انجام گرفته برای برگزاری دوره دکترای حرفه‌ای ویژه دبیران و اعضای هیات مدیره تشکل‌های اقتصادی وابسته به اتاق تهران گفت: پس از اعلام فراخوان و ثبت‌نام متقاضیان و برگزاری جلسات مصاحبه در نهایت 42 نفر از اعضای هیات مدیره تشکل‌ها برای حضور در این دوره پذیرفته شدند.

بهمن عشقی، دبیرکل اتاق تهران، نیز در این مراسم طی سخنانی سیاست‌ اتاق تهران طی دو دوره گذشته را ساختارسازی در این نهاد بخش‌خصوصی برای تقویت و توانمندسازی کسب‌و‌کارها عنوان کرد و یادآور شد که در دوره جدید هیات نمایندگان، اتاق تهران به دنبال آن است تا با همراهی و کمک تشکل‌ها، مدل حکمرانی مطلوب را تبیین و به دولت و حاکمیت ارائه دهد.

وی در همین رابطه، تصریح کرد که برای تحقق این مهم، تشکل‌ها باید علاوه بر اصلاح حکمرانی سازمانی خود، ضمن دفاع از منافع صنفی، در مسیر منافع ملی نیز گام بردارند و با به‌روزرسانی تشکل‌های اقتصادی، اثرگذاری این بخش در فرآیندهای اقتصادی و تصمیم‌سازی‌ها در کشور، تقویت شود.

همچنین، در این مراسم هاشم آقازاده، رئیس دانشکده تجارت و مالیه دانشگاه تهران، نیز در سخنانی از این دانشکده تازه‌تاسیس به عنوان مرکز آموزشی عالی کاربردی و حرفه‌ای یاد کرد که ماموریت آن، کارآفرینی و پیوند دانشگاه با صنعت و بازار است.

وی با بیان اینکه الگوی کاری این دانشکده، برگرفته از دانشگاه استنفورد آمریکا و بر پایه سه ضلعی آموزش، پژوهش و فناوری تدوین شده است، خاطرنشان کرد که طی مدت کوتاه از تاسیس این دانشکده از دی ماه سال 1400 تاکنون، تفاهم‌نامه همکاری با نزدیک به 60 نهاد دولتی و خصوصی در کشور به امضا رسیده است که همکاری با اتاق تهران و موسسه آیتک، از جمله آن است. به گفته آقازاده، نزدیک به نیمی از مدرسان و اساتید دانشکده تجارت و مالیه دانشگاه تهران از بخش صنعت کشور هستند و در حال حاضر، این دانشکده در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا در رشته‌هایی از جمله گمرک، بانک، بیمه، تجارت خارجی و تجارت الکترونیک به ترتیب دانشجویان مشغول است.

در بخش دیگری از این مراسم، غلامرضا ملکی، مدیر امور تشکل‌ها و مسولیت اجتماعی اتاق تهران نیز، به دستاوردهای این واحد از اتاق تهران در حوزه تشکل‌ها اشاره کرد و یادآور شد که در حال حاضر 35 تشکل اقتصادی در اتاق تهران به ثبت رسیده و تلاش می‌شود تا در سال جاری نیز 25 تشکل جدید در اتاق تهران به ثبت برسد.