در پی توسعه روابط اتاق بازرگانی تهران با مجلس شورای اسلامی براساس برنامه راهبردی دوره دهم هیات نمایندگان این اتاق، نماینده مردم دماوند و فیروزکوه به دعوت دبیرکل اتاق تهران در پارلمان بخش خصوصی پایتخت حاضر شد.
به گزارش روابط عمومی اتاق تهران، شاهرخ رامین که علاوه بر دوره دوازدهم، سابقه حضور در دوره هشتم مجلس شورای اسلامی را نیز دارد در این دیدار بر بهرهگیری از نظرات کارشناسی و مشورتی اتاق تهران به عنوان نماینده بخش خصوصی کشور تاکید کرد.
دبیرکل اتاق تهران در ابتدای این دیدار با اشاره به سابقه 140ساله اتاق تهران به عنوان دیرپاترین نهاد مدنی بخش خصوصی کشور، تاکید کرد که اتاق تهران از ابتدای شکلگیری خود به عنوان «مجلس وکلای تجار» به حاکمیت مشورتهای منجر به قانون ارائه داده است.
بهمن عشقی محدود کردن نقش اتاق بازرگانی به حوزه اقتصاد را ناشی از آگاهی ناقص از کارکردهای این نهاد و مداخلهگرایی فزاینده دولت دانست و گفت : طی دهههای اخیر دولت محدودیتهای زیادی وضع کرده و مداخلات بالایی در اقتصاد داشته است که نتایج و تبعات منفی آن در شرایط اقتصاد کشور قابل مشاهده است. دولت بهجای مقابله با علت، به مواجهه با معلول رفته و نتیجه آن تورم بالایی است که اقتصاد ایران در سالهای اخیر داشته است. تورمی که نهتنها اقتصاد که فرهنگ و اخلاق جامعه را نیز دچار فرسایش کرده است.
دبیرکل اتاق تهران با تاکید بر اینکه اتاق بازرگانی ماموریت خود در دوران جدید را تعریف پروژههای مشترک با هدف بیشینه کردن منافع ملی قرار داده است، افزود: اتاق میتواند ابزار دست حاکمیت باشد، ابزاری که هم مشکلات را نشان میدهد و هم برای آنها راهکار دارد؛ آن هم راهکارهایی که مبتنی بر اقدام مشترک است.
عشقی با بیان اینکه مجلس دوازدهم میتواند به کاهش مداخلهگرایی دولت کمک کند، گفت: اتاق تهران چند ماهی است با ایجاد مدیریت امور مجلس در داخل خود، سازوکار ارتباط منسجم و هدفمند با نمایندگان مردم را راهاندازی کرده است و امیدواریم بتوانیم میز ارتباط مستقیم فعالان بخش خصوصی با نمایندگان مردم بهویژه نمایندگان استان تهران را راهاندازی کنیم.
تورم، اخلاق را در جامعه از بین میبرد
همچنین نماینده مردم دماوند و فیروزکوه در مجلس نیز با تاکید بر بهرهگیری از نظرات کارشناسی و مطالعات پژوهشی اتاق تهران بر توسعه روابط اقتصادی با دیگر کشورها با محوریت بخش خصوصی تاکید کرد.
به گزارش روابط عمومی اتاق تهران، شاهرخ رامین گفت: رابطه اقتصادی لازمه خروج روابط سیاسی از شکنندگی است. روابط سیاسی ممکن است دچار فراز و نشیب شود و این اقتصاد است که میتواند پشتوانه روابط دوجانبه و چندجانبه با دیگر کشورها باشد و به آن استحکام ببخشد.
او با بیان اینکه در دنیای امروز همه امور به هم مرتبط است و هر رخدادی علل مختلف دارد و خود علت پدیدههای متفاوت دیگری است، افزود: در شرایط کنونی اولویت ما بهبود شرایط اقتصادی است، چرا که تا اقتصاد درست نشود، نمیتوان انتظار داشت که اخلاق و فرهنگ در جامعه درست شود. امروز هر تعداد نهاد و فرد ناظر بگذاریم باز هم احتمال خطا و فساد وجود دارد چون تورم بالاست و تورم بالا و درازمدت بنیانهای اخلاقی جامعه را از بین میبرد.
رامین عنوان کرد که بهبود اقتصاد میتواند به طور ریشهای دیگر مسائل را حل کند و اساساً دیگر نیازی به مداخله دولت و حاکمیت نیست. نماینده مردم دماوند و فیروزکوه در مجلس اشتیاق خود برای برقراری روابط بیشتر و گستردهتر با اتاق بهویژه مرکز بررسیها و کمیسیونهای تخصصی و بهرهگیری از نظرات کارشناسی اتاق تهران اعلام کرد.
غلامرضا ملکی، مدیر امور مجلس اتاق تهران، نیز در این دیدار با اشاره به رشد بالای تعداد اعضای اتاق تهران در سالهای اخیر و تشریح ساختار اتاق و بخشهای مختلف آن، عنوان کرد که اتاق تهران قصد دارد میز مجمع نمایندگان استان تهران را در اتاق تهران راهاندازی کند و رابطه مستمر و هدفمندی با نمایندگان مردم در مجلس داشته باشد.